WIZZ AIR ZGJEROHET MË TEJ NË SHQIPËRI ME AVIONIN E 11-të NË BAZËN E TIJ NË TIRANË

Tiranë, 10 maj 2023: Wizz Air, linja ajrore më e madhe e Shqipërisë dhe linja ajrore më e qëndrueshme për mjedisin në botë*, njofton sot zgjerimin e mëtejshëm nga Shqipëria, duke caktuar edhe një avion tjetër në bazën e saj në Tiranë. A321neo më i avancuar do të rrisë kapacitetin e linjës ajrore dhe do … Continue reading WIZZ AIR ZGJEROHET MË TEJ NË SHQIPËRI ME AVIONIN E 11-të NË BAZËN E TIJ NË TIRANË

Festo festën më të bukur kombëtare me Air Albania!

Përdor promokodin KUQEZInë udhëtimin tënd të radhës dhe përfito 28% ulje. Biletat duhet të blihen brënda datave 21 dhe 29 Nëntor për fluturime deri në 21 Mars 2023. Oferta e vlefshme për të gjitha destiancionet tona. FLUTURO KRENAR! Celebrate the most beautiful national holiday with Air Albania! Use promo code KUQEZI on your next trip … Continue reading Festo festën më të bukur kombëtare me Air Albania!

Aeroporti i Rinasit, njoftim: nga nesër duhet të paraqisni…

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka një lajmërim për të gjithë qytetarët që do të udhëtojnë drejt Italisë. Në një njoftim në rrjete sociale TIA njofton se sipas një njoftimi nga autoritet shtetërore italiane, duke filluar nga dita e nesërme, datë 22 prill deri më datë 30 prill, pasagjerët që do të udhëtojnë drejt Italisë do … Continue reading Aeroporti i Rinasit, njoftim: nga nesër duhet të paraqisni…

Turisti ?? mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?

Sapo u  izolua Italia me Dekretin nr° 14 të Këshillit të Ministrave të Republikës Italiane i cili hyri në fuqi menjëherë pra me 10/03/20 Shumë telefonata dhe kerkesa na arriten me pyetjen: Po mbaron 90ditshi gjatë kohes që jemi të izoluar në Itali, mund të presim të normalizohet gjenja dhe të kthehemi në shqiperi pasi … Continue reading Turisti ?? mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?