Këshilla e ditës dhe ja çfarë nevojitet për tu pajisur me pasaportë nëse ju ka humbur

Këshilla Shpesh na kontaktojnë qytetarë që kanë humbur pasaportën dhe kartën e identitetit shqiptare dhe nuk disponojnë asnjë foto të tyre në telefonon dhe mail Sugjerimi është që sapo të pajiseni me një dokument të rëndësishëm ti dergoni një kopje me mail vetes apo familjarit tuaj. Në këtë mënyrë e keni të lehtë për ta … Continue reading Këshilla e ditës dhe ja çfarë nevojitet për tu pajisur me pasaportë nëse ju ka humbur