Festo festën më të bukur kombëtare me Air Albania!

Përdor promokodin⚫️ KUQEZI?në udhëtimin tënd të radhës dhe përfito 28% ulje.

?️ Biletat duhet të blihen brënda datave 21 dhe 29 Nëntor për fluturime deri në 21 Mars 2023.

Oferta e vlefshme për të gjitha destiancionet tona.

FLUTURO KRENAR! ?

??Celebrate the most beautiful national holiday with Air Albania!

Use promo code ?KUQEZI⚫️ on your next trip and get 28% discount.

?️Tickets must be purchased between November 21 and 29 for flights until March 21, 2023.

This offer is valid for all of our destinations.

FLY WITH PROUD! ?

#krenariaeshqiperise #AirAlbania #kuqezi

Veç kush ëndërron mund të fluturojë.

Peter Pan