Çertifikatë lindje dhe penale, ua dërgojmë në banesën tuaj ✅

Është një shërbim që e kemi mundësuar/praktikuar me kohë dhe rezultati për qytetarët ka qenë shumë pozitiv. Ju arrijnë në banesën tuaj për vetëm 2 javë me korrier ekspres. Këto shërbime i mundesojmë për të gjithë shtetasit shqiptarë jashtë vendit. Për shqiptarët në Itali për të kerkuar shtetësinë italiane nevojiten: certifikatë penale dhe lindje të … Continue reading Çertifikatë lindje dhe penale, ua dërgojmë në banesën tuaj ✅