Ja oraret e zyrave Konsullore në Romë, Milano e Bari

Shpesh herë oraret kanë ndryshuar per motive të ndryshme, kohet e fundit për mbi ngarkesë dhe Covid.

Aktualisht oraret janë si më poshtë. Për info e ndihmë private Ju mirëpreim 🙂

Orari i shërbimit të Zyrave Konsullore Shqiptare në Romë, Milano dhe Bari

është nga ora 09:00 deri në orën 14.00, nga e hëna në të premte duke përjashtuar ditët e festave.

Për më shumë ndiqni autoritetet në faqet zyrtare 🙂

Nga errësira s’na nxjerr drita e diellit, por njohja e gjërave.

Titus Lucretius Carus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *