Çertifikatë lindje dhe penale, ua dërgojmë në banesën tuaj ✅

Është një shërbim që e kemi mundësuar/praktikuar me kohë dhe rezultati për qytetarët ka qenë shumë pozitiv. Ju arrijnë në banesën tuaj për vetëm 2 javë me korrier ekspres.

Këto shërbime i mundesojmë për të gjithë shtetasit shqiptarë jashtë vendit.

Për shqiptarët në Itali për të kerkuar shtetësinë italiane nevojiten: certifikatë penale dhe lindje të përkthyera dhe legalizuara me apostile çertifikata dhe përkthimi.

Tashmë të gjithë kanë shijuar cilesitë e një shërbimi që lehtëson peshën burokratike dhe çdo ditë e më shumë ndihmohen nga Bajrak.

A ka më mirë se ti drejtoheni një studioje të kualifikuar dhe t’ju arrijnë dokumentat në banesën tuaj brënda afatit të planifikuar?

Ju mirëpresim 


 Charles Dickens

Askush nuk është i padobishëm në këtë botë nëse arrin të lehtësojë sadopak barrën e jetës së një tjetri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *