Ja kontaktet e Ambasades Shqiptare në Romë

Shpesh na drejtohet edhe kjo pyetje, për të mos thënë 30 herë në ditë ? dhe për këtë kemi menduar ti bashkojmë këtu kontaktet e Ambasadës të Republikës së Shqipërisë në Romë

konsullore.rome@mfa.gov.al


+39 0686224115 e +390686224110 nga ora 9:00-17:00

+39 3420498192 telefoni i emergjencës

Via Asmara, 5 – 00199 Romë – Itali

Facebook: Ambasciata d’Albania in Italia / Ambasada e Shqipërisë në Itali

Twitter: @AlEmbassyItaly

Nuk ka tingull më irritues se një telefon që nuk tringëllon.

Rupert Holmes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *