Ja numrat/WhatsApp në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët janë bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, edhe në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ:

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora ⏰ 08:00-20:00.

Vetëm SMS ose “WhatsApp” – nga ora ⏰20:00-08:00

? 00355694045493
? 00355694045487
? 00355694045492
? 00355694045494
? 00355694045489
? 00355694045486
? 00355694045490
? 00355694045491
? 00355694045485
? 00355694045488

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora ⏰ 09:00-17:00.

? 00355694045503
? 00355694045502
? 00355694045500
? 00355694045498
? 00355694045495
? 00355694045505
? 00355694045501
? 00355694045499
? 00355694045497
? 00355694045496

(burimi: FB Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme)

Nuk mund t’i ndihmojmë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojnë dikë.

Ronald Reagan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *