Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Me këto dy rrjeshta dëshirojmë të japim një ndihmë të vogël për ata që sapo u regjistruan në portalin qeveritar dhe do hynë për të kërkuar/aplikuar për një takim ose dokument etj.. etj.

Pasi jeni linkuar në portalin qeveritare e-Albania për të hyrë në llogari klikoni “Hyr“, zgjidhni opsionin ” Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim ” dhe vendosni:

Kodi i perdoruesit: numri personal ID

Fjalekalimi: fjalekalimi qe keni zgjedhur gjate regjistrimit

  • dhe pastaj kliko Hyr

Janë pikërisht zgjidhjet më të thjeshta që zakonisht nuk merren parasysh.

Arthur Conan Doyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *