Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte?

Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë.

Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…

Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë.

Për të anulluar datën e takimit mjafton një e-mail konsullit që na caktuar datën 🙂


********
I nderuar Konsull,

Kam takim me datën 32 🙂 dhe nuk do prezantohem për arsyje se …..

Me respekt
Emer Mbiemer
***********

Arti më fisnik është të bësh të tjerët të lumtur.

P. T. Barnum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *