Sa € do ketë me vete një turist shqiptarë që shkon në Itali?

Shpesh herë na kanë drejtuar këtë pyetje dhe për ti rënë shkurt jemi përgjigjur se për një turist shqiptarë që do shkojë në Itali nevojiten afersisht 50€.

Tani gjetem kohen për të dhenë një përgjigje më të saktë ?

Fondet minimale financiare që mund t’ju kërkohen qytetarëve/turistëve shqiptarë në Itali, bazuar në njoftimet zyrtare të këtij shteti Shengen janë:

269.60 Euro për 1-5 ditë. Për 6-10 ditë shuma për çdo ditë 44.93; 

Njerëzit shkojnë me pushime jo për të pushuar, për t'u argëtuar apo për të parë vende të reja, por për t'u larguar nga vdekja që ndodhet në gjërat përditshme. Don DeLillo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *