Konsullata Milano: ja udhëzimet për dërgesën e dokumentave biometrike nëpermjet shërbimit postar DHL

Duke marrë shkas nga pyetjet tuaja të shumta në lidhje me dërgesën e dokumentave biometrike nëpermjet shërbimit postar DHL, ju lutemi të ndiqni udhëzimet si më poshtë.

Për pjestarë të së njëjtës familje, mjafton vetëm një prenotim me DHL.

Këshillojmë që pagesën e korrierit ta bëni pasi të keni lexuar njoftimin e autoriteteve që pasaporta juaj ka mërritur në konsullatë.

Ja linku që duhet plotësuar, paguar dhe pranuar kushtet

https://return.it.express.dhl.com/?origin=albaniamilanoneway

Për info zyrtare kontaktoni gjithmonë autoritetet dhe përmbaheni udhëzimeve shtëtërore!

Nëse keni nevojë për ndihmë konsulentet Bajrak,

Ju mirëpresin në 3516661010 nga e hëna të premten 09:00 deri në orën 19:00.

Gradat shpeshherë kërkohen, ndërsa respekti mundet veç të fitohet.

Denis Forvizin