Emergjenca COVID19 \ Njoftim për qytetarët bllokuar jashtë RSH-së

‼️ Njoftim drejtuar gjithë qytetarëve shqiptarë që për shkak të COVID-19, kanë ngelur të bllokuar jashtë RSH-së.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, bën me dije të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët nuk arritën të ishin pjesë e planit të riatdhesimit, se dje plani është mbyllur me fluturimin e bërë nga Roma.

Gjithashtu, ju bëjmë me dije se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga Përfaqësitë e RSH-së në botë.

‼️ Duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, të gjithë qytetarët e mbetur të bllokuar, duhet t’i drejtohen VETËM Njësisë së Emergjencës, të ngritur në MEPJ, në numrat e emergjencës, si më poshtë, ose në adresat e e email-it:

📧 emergjencat@mfa.gov.al;
📧 dk@mfa.gov.al.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

📞 00355694045503
📞 00355694045502
📞 00355694045500
📞 00355694045498
📞 00355694045495
📞 00355694045505
📞 00355694045501
📞 00355694045499
📞 00355694045497
📞 00355694045496

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 08:00-20:00.

📞 00355694045493
📞 00355694045487
📞 00355694045492
📞 00355694045494
📞 00355694045489
📞 00355694045486
📞 00355694045490
📞 00355694045491
📞 00355694045485
📞 00355694045488

❗️Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, ju siguron që çdo qytetar i cili do të komunikojë me Njësinë e Emergjencës ( në numrat e vënë në dispozicion ose nëpërmjet email-it) do të marrë përgjigje!

(burimi: FB Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme)

U mbyt, pasi kishte turp të kërkonte ndihmë.

Marcello Marchesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *