Ja kontaktet Air Albania

PËR TË GJITHA UDHËTIMET E ANULUARA PREJ COVID-19:

CDO NDRYSHIM BËHET SHPEJT DHE FALAS!

NA KONTAKTONI NË: +355 4 2246000 ben te ditur shoqeria ajrore ne rrjetet sociale.

Air Albania jep mundesine pasagjereve te nderrojne destinacioni, daten dhe emrin. Leket mbrapsht nuk i permend.

Numri i telefonit: +355 4 2246000

sales@airalbania.com.al

customer.care@airalbania.com.al

call.center@airalbania.com.al


Njeriu që s’ka fantazi, nuk ka krahë për të fluturuar.

Muhammad Ali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *