Cilat pasaporta dhe ID janë gati në Itali?

Çdo ditë qindra bashkë atdhetarë aplikojnë për rinovimin e dokumentit biometrikë në Itali. Këtu përpiqëmi të publikojmë datat e pasaportave që kanë mbërriur në Itali duke u bazuar në njoftimet e faqeve zyrtare të autoriteteve Shqiptare në Itali. Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njofton se janë gati për ata që kanë aplikuar … Continue reading Cilat pasaporta dhe ID janë gati në Itali?

Njoftim i fundit nga Konsullata e Përgjithëshme Shqiptare në Bari

Të nderuar qytetarë, ju informojmë se zyra e shpërndarjes së kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike, ditën e premte, dt. 29.12.2023, nuk do të ofrojë shërbim. Ky pezullim i përkohshëm i shpërndarjes bëhet për shkak të inventarit fizik dhe elektronik të fundvitit për dokumentet biometrike. Shërbimi do të rifillojë rregullisht të mërkurën më dt. 03.01.2024. … Continue reading Njoftim i fundit nga Konsullata e Përgjithëshme Shqiptare në Bari

Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Adresa e Konsullatës së Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari Via Pasquale Villari, 50, 70122 Bari (BA) FB - Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari Mail: consulate.bari@mfa.gov.al tel. +39 0808976960 mob. +39 3477824384 – nr. i emergjencave Nuk ekzistojnë gjëra të mëdha. Ekzistojnë vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe. … Continue reading Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari