Ju nevojitet NULLA OSTA për martesë ❓

Çdo ditë marrim telefonata ku shtetasit shqiptarë dëshirojnë të dinë se çfarë është nulla osta për martese dhe si mund të pajiset me të!

Bajrak tashmë ka të gjithë konsulentët e përgatitur dhe të përditësuar për t’ju ndihmuar, ndërmjetësuar dhe informuar ne lidhje me lejen e martesës për tu kurorëzuar në Itali.

Nulla Osta, pra leja e martesës kërkohet vetëm në Itali dhe shërben për të treguar që shtetasi i huaj nuk ka lidhje të tjera në vendin e origjinës, pra për të dokumentuar që është i lirë për tu kurorëzuar në Itali.

Falë eksperiencës dhe njohurive mundësojmë këtë shërbim për të gjithë ata që na drejtohen.

Ju nevojitet NULLA OSTA për martesë ❓

telefono Bajrak nga e hëna të premten në +393516661010

Nuk ka rëndësi nëse martohesh apo s’martohesh, në secilin prej rasteve do të pendohesh.

Sokrati