Oraret e zyres Bajrak, 09:00 deri 19:00

Shpesh herë ndryshojnë rregullat, ligjet, ora legale etj, nganjëherë ndryshojmë edhe ne diçka me qëllim dhe dëshirë për të ofruar një shërbim më cilësorë.

Oraret tona janë nga e hëna të premten

nga ora 09:00 deri në 19:00

Kohët e fundit kemi ndryshuar edhe numrin e telefonit dhe gjate orarit të punës ju përgjigjen 3 konsulentë, Rozi, Tony dhe Tonin.

Për të shmangur keqkuptime Ju lusim ta ruani numrin tonë me emrin Bajrak.

+393516661010

Nuk do të ketë kurrë miq të vërtetë ai që ka frikë të ketë armiq.

William Hazlitt