Një lajm i mirë për qytetarët shqiptarë që jetojnë në Irlandë dhe Kanada

Duke filluar nga data 20 qershor, Ambasada Shqiptare në Londër në Bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme dhe Kompaninë Aleat, do të fillojë ofrimin e shërbimeve konsullore për shqiptarët që jetojnë në Irlandë ?? .

Gjithashtu, nga 27 qershori, për herë të parë Ambasada Shqiptare në Kanada ?? do të fillojë të ofrojë shërbime për dokumente biometrike ?, pasaporta dhe letërnjoftime elektronike.

✅ MEPJ synon që me anë të projekteve të tilla të lehtësojë edhe më shumë jetesën e qytetarëve shqiptarë ??, kudo që ata ndodhen jashtë vendit.

burimi: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kanada | Albanian Embassy in Canada | fb Olta Xhacka

Distanca nuk ka rëndësi: vetëm hapi i parë është i vështirë.

Marie Anne de Vichy-Chamrond