Njoftim i fundit nga Konsullata e Përgjithëshme Shqiptare në Bari

Të nderuar qytetarë,

ju informojmë se zyra e shpërndarjes së kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike, ditën e premte, dt. 29.12.2023, nuk do të ofrojë shërbim. Ky pezullim i përkohshëm i shpërndarjes bëhet për shkak të inventarit fizik dhe elektronik të fundvitit për dokumentet biometrike.

Shërbimi do të rifillojë rregullisht të mërkurën më dt. 03.01.2024.

Faleminderit për mirëkuptimin!

(Burimi: Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari )

Çdo vepër e mirë që bëhet me gjithë zemër, e afron njeriun gjithnjë e më pranë Zotit.

Nënë Tereza (Anjezë Gonxhe Bojaxhiu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *