Konsullata Milano: ja udhëzimet për dërgesën e dokumentave biometrike nëpermjet shërbimit postar DHL

Duke marrë shkas nga pyetjet tuaja të shumta në lidhje me dërgesën e dokumentave biometrike nëpermjet shërbimit postar DHL, ju lutemi të ndiqni udhëzimet si më poshtë.

Për pjestarë të së njëjtës familje, mjafton vetëm një prenotim me DHL.

Prenotimi duhet të bëhet VETËM pasi dokumentat biometrike janë prodhuar dhe janë gati për tu tërhequr.

Ja linku që duhet plotësuar, paguar dhe pranuar kushtet

https://return.it.express.dhl.com/?origin=albaniamilanoneway

Nëse keni nevojë për ndihmë konsulentet Bajrak, Ju mirëpresin ?

Gradat shpeshherë kërkohen, ndërsa respekti mundet veç të fitohet.

Denis Forvizin