Njoftim i fundit nga Konsullata e Përgjithëshme Shqiptare në Milano

‼️ Të nderuar qytetarë Në vijim të komunikimeve të shumta në lidhje me sulmin kibernetik ndaj platformës e-Albania, i cili ka dëmtuar rëndë sistemin online, ju bëjmë me dije që nuk funksionon as posta elektronike zyrtare ? e Konsullatës.

Prandaj ju lutemi të mos dërgoni email pasi nuk mund ti lexojmë dhe rrjedhimisht tu përgjigjemi.

Sapo sistemi te rregullohet do të rifillojmë komunikimin normal me ju.Ju falënderojmë për mirëkuptimin.

(burimi: FB, Konsullata e Përgjithëshme Shqiptare në Milano)

Nëse një shoqëri e lirë nuk mund të ndihmojë të shumtët që janë të varfrit, nuk duhet të shpëtojë të paktit që janë të pasurit.

John Fitzgerald Kennedy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *