Njoftim i fundit nga Ambasada e Shqipërisë në Itali

Njoftim!

Me rastin e Festës Zyrtare të Ditës së Kurban Bajramit, ju informojmë se Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë dhe Zyra Konsullore do të qëndrojnë mbyllur të hënën më datë 11 korrik 2022.

Shërbimi rifillon ditën e martë, më datë 12 korrik 2022.Faleminderit!

(Burimi : FB, Ambasciata d’Albania in Italia / Ambasada e Shqipërisë në Itali)

Nëse duam të kuptojmë qëllimet e vërteta të të tjerëve dhe t’u njohim shpirtin, nuk duhet të dëgjojmë çfarë thonë, por të vëzhgojmë çfarë bëjnë.

Francesco Alberoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *