#Lajmimirë ~ Ja oraret e zyrave Konsullore në Romë e Milano

Në rrjetin social facebook Konsullata e Përgjithshme e RSH në Milano dhe Ambasada e Republikës së RSh-së në Itali njoftojnë se kanë zgjatur orarin e shërbimit për qytetarët në Zyrat Konsullore.

Orari i shërbimit të Zyrave Konsullore Shqiptare në Romë dhe Milano

është nga ora 08:00 deri në orën 20.00, nga e hëna në të premte.

Për më shumë ndiqni autoritetet në faqet zyrtare 🙂

Nga errësira s’na nxjerr drita e diellit, por njohja e gjërave.

Titus Lucretius Carus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *