Njoftim nga Ambasada e Shqipërisë në Itali

Njoftim!

Në zbatim të masave për të parandaluar përhapjen e COVID-19 dhe në vijim të njoftimeve të mëparshme, Ambasada e Shqipërisë ju rikujton se Zyra Konsullore në Romë si dhe Konsullatat e Përgjithshme në Milano e Bari, kanë kufizuar shërbimet konsullore deri në një njoftim të dytë.

Qytetarët që kanë pasur takime për dokumente biometrike ose shërbime të tjera konsullore do të njoftohen në një moment të dytë për datën e re të takimit. Ju ftojmë të kontrolloni vazhdimisht profilet tona në Facebook dhe Twitter, si edhe faqet tona zyrtare për njoftime të reja.

(Burimi : FB, Ambasciata d’Albania in Italia / Ambasada e Shqipërisë në Itali)

Nëse duam të kuptojmë qëllimet e vërteta të të tjerëve dhe t’u njohim shpirtin, nuk duhet të dëgjojmë çfarë thonë, por të vëzhgojmë çfarë bëjnë.

Francesco Alberoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *