Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

‼️ Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në bashkëpunim me Njësinë e Krizës të ngritur në MEPJ dhe Përfaqësitë Shqiptare në botë, është duke punuar për të mundësuar rikthimin e këtyre qytetarëve sipas kategorive si më poshtë:

? Qytetarët shqiptarë me qëndrim mbi 90 ditë në vendet ku ata tashmë janë bllokuar;
? Studentët shqiptarë në vendet ku ata studiojnë dhe
? Rastet humanitare.

Për të gjithë qytetarët që ndodhen në këto kushte, dhe kanë nevojë për ndihmë ? apo informacioni, telefononi? në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat.

AMBASADA ROMË ?+39 3420498192

KONSULLATA MILANO ?+39 3497834666

KONSULLATA BARI ?+39 080 2055842

Numrat e tjetë të përfaqësive Shqiptare në botë i gjeni në faqen FACEBOOK tëk Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Kontakt-Emergjence:

Tel: +355 (0) 42345981 – Mund të kontaktoni: 08:00-22:00

Mobile: +355 (0) 675062600 – Mund të kontaktoni: 08:00-20:00

Vetëm SMS ose “WhatsApp” – nga ora 20:00-08:00

Askush nuk është i padobishëm në këtë botë nëse arrin të lehtësojë sadopak barrën e jetës së një tjetri.

Charles Dickens

Leave a Reply

Your email address will not be published.