Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

Ja lajmerimi zyrtare i marr na konsullata Shqiptare ne Milano: NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE QË ME PËRJASHTIM TË DATAVE 7, 8, 9 DHE 10 JANAR 2020, JANË GATI TË GJITHA PASAPORTAT DHE KARTAT E IDENTITETIT TË QYTETARËVE QË KANË APLIKUAR DERI NË DATËN 8 SHKURT … Continua a leggere Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

Ja cilat prokura lëshohen nga zyrat konsullore në Itali

Shumë prej nesh mbajnë mend se jo të gjitha prokurat e posaçme që po përmendim u lejonin nga punonjesit konsullore. Shpesh herë ca gjëra edhe se të vogla përmirësojnë edhe në të mirën tonë... Aktualisht mund të pajisemi me prokurë në konsullatë për këto arsye: - prokura të thjeshta, të cilat janë prokura të posaçme … Continua a leggere Ja cilat prokura lëshohen nga zyrat konsullore në Itali