Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Me këto dy rrjeshta dëshirojmë të japim një ndihmë të vogël për ata që sapo u regjistruan në portalin qeveritar dhe do hynë për të kërkuar/aplikuar për një takim ose dokument etj.. etj. Pasi jeni linkuar në portalin qeveritare e-Albania për të hyrë në llogari klikoni "Hyr", zgjidhni opsionin " Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim … Continua a leggere Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Ku mund të aplikoj online për shërbimet konsullore?

Pasi qytetari të mësojë se për çdo shërbim konsullore duhet aplikuar online i lind pyetja: ku mund të marr takimin për pasaporte apo nulla osta për martesë etj.. etj... Portali qeveritar për të kërkuar takimet/shërbimet konsullore është: www.e-albania.al Të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë për të aplikuar online janë të mirëpritur. Zyra jonë … Continua a leggere Ku mund të aplikoj online për shërbimet konsullore?

SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!

Na pëlqen gjithmonë ti fillojme shkrimet me kuriozitetete që të gjithë duhet ti dinë 🙂 APLIKIMI PËR PASAPORTË DHE KARTË IDENTITETI mundësohet vetem në këto përfaqësi Diplomatike dhe Konsullore jashtë Shqiperisë: Athinë, Selanik, Romë, Milano, Londër, Bruksel, Mynih e Nju Jork dhe është një shërbim shumë i kërkuar. 1. APLIKIM PËR ASISTENCËAsistencë e PërgjithshmeAsistencë për … Continua a leggere SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!