Ja kontaktet Air Albania

PËR TË GJITHA UDHËTIMET E ANULUARA PREJ COVID-19: CDO NDRYSHIM BËHET SHPEJT DHE FALAS! NA KONTAKTONI NË: +355 4 2246000 ben te ditur shoqeria ajrore ne rrjetet sociale. Air Albania jep mundesine pasagjereve te nderrojne destinacioni, daten dhe emrin. Leket mbrapsht nuk i permend. Numri i telefonit: +355 4 2246000 sales@airalbania.com.al customer.care@airalbania.com.al call.center@airalbania.com.al Njeriu që … Continua a leggere Ja kontaktet Air Albania

Blue Panorama / Avviso per i Passeggeri e contatti

Gentili passeggeri, a causa delle disposizioni ufficiali in relazione al Coronavirus, tutti i nostri voli in arrivo/partenza dall'Italia non saranno operativi fino al 3 aprile. Per aggiornamenti sulle vostre prenotazioni vi invitiamo a richiedere informazioni inviando un'email a contact@blue-panorama.com Il servizio clienti fino al 3 aprile sarà attivo dal lunedì al venerdì dalle ore 9 … Continua a leggere Blue Panorama / Avviso per i Passeggeri e contatti

Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve

Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve në kuadër të masave parandaluese kundër COVID-19 🦠 Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC) informon të gjithë pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve, për shkak të masave të marra në kuadër të parandalimit të përhapjes së COVID-19, se sipas parashikimeve të Udhëzimit Nr. 01, … Continua a leggere Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve

Turisti 🇦🇱 mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?

Sapo u  izolua Italia me Dekretin nr° 14 të Këshillit të Ministrave të Republikës Italiane i cili hyri në fuqi menjëherë pra me 10/03/20 Shumë telefonata dhe kerkesa na arriten me pyetjen: Po mbaron 90ditshi gjatë kohes që jemi të izoluar në Itali, mund të presim të normalizohet gjenja dhe të kthehemi në shqiperi pasi … Continua a leggere Turisti 🇦🇱 mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?

Njoftim i rëndësishëm në lidhje me COVID-19 dhe fluturimet për/nga Shqipëria dhe Italisë

Promovojme per te interesuarit njoftimin e Autoritetit te Aviacionit Civil (AAC) Shqiptare Njoftim i rëndësishëm në lidhje me COVID-19 dhe fluturimet për/nga Shqipëria dhe Italisë. Në vijim të situatës së krijuar në Itali për shkak të përhapjes së COVID-19, masave të marra nga qeveria italiane për vendosjen e karantinës në veri të Italisë, si dhe … Continua a leggere Njoftim i rëndësishëm në lidhje me COVID-19 dhe fluturimet për/nga Shqipëria dhe Italisë

Sa € do ketë me vete një turist shqiptarë që shkon në Itali?

Shpesh herë na kanë drejtuar këtë pyetje dhe për ti rënë shkurt jemi përgjigjur se për një turist shqiptarë që do shkojë në Itali nevojiten afersisht 50€. Tani gjetem kohen për të dhenë një përgjigje më të saktë 🙏 Fondet minimale financiare që mund t’ju kërkohen qytetarëve/turistëve shqiptarë në Itali, bazuar në njoftimet zyrtare të … Continua a leggere Sa € do ketë me vete një turist shqiptarë që shkon në Itali?

Quali compagnie aeree volano dall’Italia all’Albania?

Abbiamo sentito il bisogno di darvi queste informazioni perché davvero, per la prima volta nella storia 🤦‍♂, abbiamo così tante possibilità di scelta per raggiungere in aereo Tirana. Con il fallimento della 'belle air' il mercato del trasporto aereo per Albania non è stato stabile. Tante compagnie e agenzie hanno provato ma senza un grande … Continua a leggere Quali compagnie aeree volano dall’Italia all’Albania?

Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana

È passato un po' di tempo in cui la comunità degli albanesi di Parma e provincia continuava a chiedersi: quando rimetteranno il volo Parma/ Tirana? Rinas, durante lo sbarco del volo VRN-TIA Oggi ci ha raggiunto questa bellissima notizia che condividiamo con voi. Si volerà con Ernest Airlines dalla capitale della cultura per il 2020 … Continua a leggere Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana