Ja numrat/WhatsApp në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët janë bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, edhe në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga … Continua a leggere Ja numrat/WhatsApp në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ

Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

‼️ Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në bashkëpunim me … Continua a leggere Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

NJOFTIM PËR SHTYRJEN E AFATIT TË VLEFSHMËRISË SË LEJEVE TË QËNDRIMIT DHE LEJEVE TË DREJTIMIT NË TERRITORIN ITALIAN

Informojmë qytetarët se në bazë të artikullit 103, të dekretit ligjor italian nr. 18/2020, në fuqi nga data 17 Mars 2020 (DL ‘Cura Italia’), parashikohet shtyrja e vlefshmërisë deri më datë 15 Qershor 2020 e lejeve, çertifikatave, konçesioneve, autorizimeve dhe akteve abilitues, skadenca e të cilave përfshihet në periudhën 31 Janar – 15 Prill 2020. … Continua a leggere NJOFTIM PËR SHTYRJEN E AFATIT TË VLEFSHMËRISË SË LEJEVE TË QËNDRIMIT DHE LEJEVE TË DREJTIMIT NË TERRITORIN ITALIAN

Ministria për Punët e Jashtme na siguron mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian

‼️ Mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian Për të gjitha pyetjet e drejtuara drejt Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme po ashtu dhe Përfaqësive të Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 në botë, ju informojmë: 📌 Ministria për Punët e Jashtme dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar e Republikës së Italisë ka njoftuar mbi … Continua a leggere Ministria për Punët e Jashtme na siguron mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian

Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Adresa e Konsullatës së Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari Via Pasquale Villari, 50, 70122 Bari BA FB - Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari 📩 consulate.bari@mfa.gov.al 📲 +39 3477824384 | +39 3456827499 – nr. i emergjencave ☎️ + 39 +39 080 5289728 Nuk ekzistojnë gjëra të mëdha. Ekzistojnë vetëm gjëra … Continua a leggere Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Me këto dy rrjeshta dëshirojmë të japim një ndihmë të vogël për ata që sapo u regjistruan në portalin qeveritar dhe do hynë për të kërkuar/aplikuar për një takim ose dokument etj.. etj. Pasi jeni linkuar në portalin qeveritare e-Albania për të hyrë në llogari klikoni "Hyr", zgjidhni opsionin " Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim … Continua a leggere Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Masat e reja në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri

Masat e reja të Aktit Normativ që janë futur në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit1. Kush eksporton barna e pajisje mjekësore pa autorizim, gjobë 5 mln lekë dhe sekuestro2. Kush organizon protesta, ndeshje apo konferenca 5 mln lekë gjobë3. Familjarët që futen pa leje në spitale gjobë 500 mijë lekë4. Kush fsheh ardhjen nga zona të prekura … Continua a leggere Masat e reja në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri

Ja kontaktet Air Albania

PËR TË GJITHA UDHËTIMET E ANULUARA PREJ COVID-19: CDO NDRYSHIM BËHET SHPEJT DHE FALAS! NA KONTAKTONI NË: +355 4 2246000 ben te ditur shoqeria ajrore ne rrjetet sociale. Air Albania jep mundesine pasagjereve te nderrojne destinacioni, daten dhe emrin. Leket mbrapsht nuk i permend. Numri i telefonit: +355 4 2246000 sales@airalbania.com.al customer.care@airalbania.com.al call.center@airalbania.com.al Njeriu që … Continua a leggere Ja kontaktet Air Albania

Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve

Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve në kuadër të masave parandaluese kundër COVID-19 🦠 Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC) informon të gjithë pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve, për shkak të masave të marra në kuadër të parandalimit të përhapjes së COVID-19, se sipas parashikimeve të Udhëzimit Nr. 01, … Continua a leggere Njoftim i rëndësishëm për pasagjerët e prekur nga anulimi i fluturimeve

Turisti 🇦🇱 mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?

Sapo u  izolua Italia me Dekretin nr° 14 të Këshillit të Ministrave të Republikës Italiane i cili hyri në fuqi menjëherë pra me 10/03/20 Shumë telefonata dhe kerkesa na arriten me pyetjen: Po mbaron 90ditshi gjatë kohes që jemi të izoluar në Itali, mund të presim të normalizohet gjenja dhe të kthehemi në shqiperi pasi … Continua a leggere Turisti 🇦🇱 mund të qëndroj më shumë se 90 ditë për shkat të COVID-19 ?