#Lajmimirë ~ Ja oraret e zyrave Konsullore në Romë e Milano

Në rrjetin social facebook Konsullata e Përgjithshme e RSH në Milano dhe Ambasada e Republikës së RSh-së në Itali njoftojnë se kanë zgjatur orarin e shërbimit për qytetarët në Zyrat Konsullore.

Orari i shërbimit të Zyrave Konsullore Shqiptare në Romë dhe Milano

është nga ora 08:00 deri në orën 20.00, nga e hëna në të premte.

Për më shumë ndiqni autoritetet në faqet zyrtare 🙂

Nga errësira s’na nxjerr drita e diellit, por njohja e gjërave.

Titus Lucretius Carus

2 pensieri riguardo “#Lajmimirë ~ Ja oraret e zyrave Konsullore në Romë e Milano

  1. Pershendetje
    Jam e interesuar per pashaporten e djalit me emer Paridian Sinani . E bera aplikimin me date 28.08.2020 dhe akoma nuk me ka ardhur asnje pergjigje…
    Kisha aplikur qe pashaporten te ma sillinin me poste.
    Shume faleminderit nqf do me pergjigjeni.!!!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *