Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

Njoftim për pasaportat!🇦🇱

Njoftim!

Njoftim!Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim, deri më datën 18/09/2020, se dokumentet kanë mbërritur.

Adresa është:
Ambasciata della Repubblica d’Albania
Via Asmara 3-5
00199 Roma
Italia

[ Për ndihmë për të aplikuar on-line ose për ti tërhequr nëpërmjet korrierëve postarë ju mirëpresim në whatsapp ]

Nuk na sjell lavdi lashtësia, në qoftë se nuk jemi të qytetnuem.  

Zef Pllumi

91 pensieri riguardo “Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

  1. Po un qe kam aplikuar ne shkurt per Passport dhe kart indetita si mundem ta terheq se un banoj ne Napoli dhe jam dhe ne pun amundem te sjell korierin mundesh te me japesh nje shpjegim po’ pate mundesi faleminderit

 1. buona sera una domanda che nn centra kn i passaporti ma una patente albanese ritirata kn possibilitâ di cambiarla,la prefettura ci ha inviato una lettera kn quella lettera noi dobbiamo andare in ambasada a milano a tradurre la patente e a ritirarla? poi tornare in motorizazione a fare il resto dei dec?

 2. Mirdita, un kam bere kerkesen per pasaporte ne e-albania dhe u pranua.
  Pyetja ime eshte; kur paguhet per pasaporten dhe sa kohe duhet nga aplikimi deri ne terheqjen e pasaportes se re?
  Faleminderit

 3. Buongiorno scusate qualcuno mi può dire gentilmente come si fa’ a compilare il modulo della registrazione che non ci sto capendo nulla grazie .sulla scritta che dice paternità che cosa bisogna scrivere scusa il nome dei miei genitori .

 4. Pershendetje kam aplikuar per pashaporte e karte identiteti ne ambasaten ne Rome ne daten 28.02 2020 ju lutem mund ta di eshte gati apo jo.Faleminderit

 5. Pershendetje. Quhem Isuf Qemal Uka, lindur ne Burrel Mat. Kam aplikuar per pasaporte e karte idenditeti ne janar 2020. Mund te informohem, eshte gati, duhet te vij ta terheq apo ma dergoni me poste ne adresen qe ju kam lene.

 6. Pershendetje dua te aplikoj per pashaport e kart identiteti tek e.albania, mund tna thoni kur dhe ku behet pagesa .Per Milano

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *