Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

In evidenza

Njoftim për pasaportat!🇦🇱 Njoftim! Njoftim!Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim, deri më datën 16/10/2020, se dokumentet kanë mbërritur. Adresa është: Ambasciata della Repubblica d'Albania Via Asmara 3-5 00199 Roma Italia [ Për ndihmë për të aplikuar on-line ose për ti tërhequr nëpërmjet korrierëve postarë ju … Continua a leggere Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?