Njoftim nga Ambasada e Shqipërisë në Itali

Njoftim!

Në zbatim të masave për të parandaluar përhapjen e COVID-19 dhe në vijim të njoftimeve të mëparshme, Ambasada e Shqipërisë ju rikujton se Zyra Konsullore në Romë si dhe Konsullatat e Përgjithshme në Milano e Bari, kanë kufizuar shërbimet konsullore deri në një njoftim të dytë.

Qytetarët që kanë pasur takime për dokumente biometrike ose shërbime të tjera konsullore do të njoftohen në një moment të dytë për datën e re të takimit. Ju ftojmë të kontrolloni vazhdimisht profilet tona në Facebook dhe Twitter, si edhe faqet tona zyrtare për njoftime të reja.

(Burimi : FB, Ambasciata d’Albania in Italia / Ambasada e Shqipërisë në Itali)

Nëse duam të kuptojmë qëllimet e vërteta të të tjerëve dhe t’u njohim shpirtin, nuk duhet të dëgjojmë çfarë thonë, por të vëzhgojmë çfarë bëjnë.

Francesco Alberoni

20 pensieri riguardo “Njoftim nga Ambasada e Shqipërisë në Itali

  1. Jemi du persona nga Ventimiglia e duan te udhtojem drejt shipris ne fine te muajt maj. Cfar duhet te bej. Cfar duhet te kontatoj per boleto e per me u mise. Faliminderit

  2. Jemi dy veta. Burre e grua ne Val di Sole, provincia Trento. Duam te ikim me makinen tone ne Shtepine ton ne Shqiperi. Si do tua bejme…. munde te ikim nga Brindesi Vlore me target.?? Apo munde te ikim me makin nga Kroazia, Montenegro Shkoder, destinazioni ne shtepine tone ne Vlore??? Çfare duhet te bejme.presim per gjithe.me respekt,nga ana jone….

    1. mund te merni takimin duke aplikuar ne portalin qeveritare. nese keni nevoje per ndihme ju mirepresim ne numrin qe gjendet ne kete portal

  3. Kam ber Aplikim per passaporto se me ka Skaduar mua personalisht. “Dallandyshe Bajrami ” Che Gjithashtu kam ber Aplikim per her te par te bej passaporto djalit tim i cili eshte 6 Muajsh Tani, Andrea . Aplikim in e kam BER qe ne 4 shkurt.. Ju lutem me Katheni pergjigje nese do Duhet ta bej nga e para Aplikim Apo te pres pergjigjen e takimit?!

    1. keshillojme qe nese nuk ju pergjigjen pasi te normalizohet gjendja te kontaktoni zyrat shtetrore. Mendoj dhe shpresoj se do ju pergjigjen sapo te hapin zyrat konsullore \ flm qe komentuat

  4. Pershenetje me ka skaduar pashaporta mua personalisht dhe mamit motres vellait gjithashtu Kam edhe nje femi 4 muajshe kemi aplikuar edhe kimi takim me 6 maj ju lutemi te na sqaroni si te veproim?

  5. Mirdita kishim apuntament per rinovim pasaporte me 7 maj, kur mund te kemi 1 tjeter apuntament? Un dhe bashkshorti.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *