Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

‼️ Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në bashkëpunim me Njësinë e Krizës të ngritur në MEPJ dhe Përfaqësitë Shqiptare në botë, është duke punuar për të mundësuar rikthimin e këtyre qytetarëve sipas kategorive si më poshtë:

👉 Qytetarët shqiptarë me qëndrim mbi 90 ditë në vendet ku ata tashmë janë bllokuar;
👉 Studentët shqiptarë në vendet ku ata studiojnë dhe
👉 Rastet humanitare.

Për të gjithë qytetarët që ndodhen në këto kushte, dhe kanë nevojë për ndihmë 🆘 apo informacioni, telefononi📞 në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat.

AMBASADA ROMË 📞+39 3420498192

KONSULLATA MILANO 📞+39 3497834666

KONSULLATA BARI 📞+39 080 2055842

Numrat e tjetë të përfaqësive Shqiptare në botë i gjeni në faqen FACEBOOK tëk Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Kontakt-Emergjence:

Tel: +355 (0) 42345981 – Mund të kontaktoni: 08:00-22:00

Mobile: +355 (0) 675062600 – Mund të kontaktoni: 08:00-20:00

Vetëm SMS ose “WhatsApp” – nga ora 20:00-08:00

Askush nuk është i padobishëm në këtë botë nëse arrin të lehtësojë sadopak barrën e jetës së një tjetri.

Charles Dickens

10 pensieri riguardo “Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

    1. duhet te kontaktoni autoritetet shqiptare ne itali nese keni urgjenca perndryshe keshillohet te udhetoni pasi te kthehet normaliteti \ faleminderit qe komentuat

    1. duhet te kontaktoni autoritetet shqiptare ne itali nese keni urgjenca perndryshe keshillohet te udhetoni pasi te kthehet normaliteti \ faleminderit qe komentuat

  1. Era il giorno 9/3/2020 ore 12:19 ero in partenza per Albania ero in aeroporto di bologna a compagnara la mamma siamo 7 figli io piu grande tutti sono piccoli e cercano la mamma …. chiedo a Edi rama che si po mettere un aerio ….

    1. non ho capito bene la sua richiesta. per cose urgenti si rivolga alle autorita. grazie per aver commentato \ #andratuttobene

  2. pprinderit e mi kane pronotuar biletat e avionit nga 2 muaj nga Malpensa.Ato jane me permesso di sogiorno.Deri tani nga kompania nuk kemi asnje njoftim se eshte anulluar fluturimi.Donim te dinim se eshte i sgurte flutirimi me dt 12 perderisa nuk kemi asnje njoftim te kompanise..flm..

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *