Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Adresa e Konsullatës së Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari

Via Pasquale Villari, 50, 70122 Bari BA

FB – Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari

📩 consulate.bari@mfa.gov.al

📲 +39 3477824384 | +39 3456827499 – nr. i emergjencave

☎️ + 39 +39 080 5289728

Nuk ekzistojnë gjëra të mëdha. Ekzistojnë vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe.

Nënë Tereza (Anjezë Gonxhe Bojaxhiu)

7 pensieri riguardo “Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

  1. Pershendeje kame nenen qei skadon pashaporta ne funde te qershorit po’ nuk kemi mundesi rinovimi se nuk munde te udhetoje deri ne rome Eshte 86 vjece dhe ka nje jave qe ka Dale nga spitali, a ka ndonje menyre per ta shtyre afatin e skadimit te pakten deri ne gushte me shpresen se behet me mire Faleminderit Jemi ne provincen e Barit

    1. faleminderit qe na kontaktuat e sherim te shpejte per nenen. Pasaportes nuk i shtyhet afati por mund te pajiset me leje kalimi nese do kete nevoje per te udhetuar ose me vertetim konsullore identiteti per tu identifikuar perkohesisht

  2. Pershendetje, vajzes time 6vj, i ka skaduar pashaporta.
    Per momentin jam pa dok ne itali,pa permeso.
    A mund tja bej pasaporten ne itali? Ku te shkoj??

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *