Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Me këto dy rrjeshta dëshirojmë të japim një ndihmë të vogël për ata që sapo u regjistruan në portalin qeveritar dhe do hynë për të kërkuar/aplikuar për një takim ose dokument etj.. etj.

Pasi jeni linkuar në portalin qeveritare e-Albania për të hyrë në llogari klikoni “Hyr“, zgjidhni opsionin ” Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim ” dhe vendosni:

Kodi i perdoruesit: numri personal ID

Fjalekalimi: fjalekalimi qe keni zgjedhur gjate regjistrimit

  • dhe pastaj kliko Hyr

Janë pikërisht zgjidhjet më të thjeshta që zakonisht nuk merren parasysh.

Arthur Conan Doyle

Un pensiero riguardo “Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

  1. Ca po vendoset per shqiptaret qe ndodhen ne itali se spo marim vesh as edhe nje gje keni prurë avjon vec ne ROMË Po pse vec ne ROMË ndodhen shqiptaret un prsh.. banoj ne PARMA nuk ka ndonje avion nga Milano ose Bologna??

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *