Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

Ja lajmerimi zyrtare i marr na konsullata Shqiptare ne Milano:

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE QË

ME PËRJASHTIM TË DATAVE 7, 8, 9 DHE 10 JANAR 2020,

JANË GATI TË GJITHA PASAPORTAT DHE KARTAT E IDENTITETIT TË QYTETARËVE QË KANË APLIKUAR DERI NË DATËN

8 SHKURT 2020.

KA NDODHUR NJË VONESË ME POSTËN, POR SHUMË SHPEJT EDHE DATAT QË MUNGOJNË DO TË JENË GATI. KONTROLLONI VAZHDIMISHT FAQEN TONË ZYRTARE DHE PROFILIN FACEBOOK PËR LAJMËRIMIN E RI.
PASAPORTAT QË JANË GATI DO T’JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. TE TJERËT TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TA TËRHEQUR NGA E HËNA NË TË PREMTE (ME PËRJASHTIM TË DITËVE PUSHIM) VETËM NË ORARIN 12.00 – 14.00.
KUJDES!!! DOKUMENTAT BIOMETRIKE MUND TË TËRHIQEN BRENDA 1 VITI NGA DITA E APLIKIMIT, NË RAST TË KUNDËRT DO TË KONSIDEROHEN TË REFUZUAR.
FALEMINDERIT

*********

La domanda che ci fanno ‘un giorno si e un giorno si ‘ è: quali passaporti sono pronti per essere ritirati al consolato albanese di Milano?!

Cercheremo di essere molto tempestivi e di aggiornare questo dato in tempo reale ma dovete sapere che i tempi d’attesa potranno variare molto. Tendenzialmente per arrivare nelle nostre case il passaporto richiesto a Milano può metterci dagli uno ai due mesi .

ATTUALMENTE SONO PRONTI PER ESSERE RITIRATI I PASSAPORTI BIOMETRICI E LE CARTE D’IDENTITA’ ELETTRONICHE DI COLORO CHE LO HANNO CHIESTO PRIMA DEL 08/02/2020

Un’altra domanda che ci viene fatta spesso è: “Quanto costa il passaporto albanese in Italia”?

·       La Carta d’Identità costa 12 Euro

·       Il Passaporto Biometrico costa 130 Euro

“Noi riteniamo che la cittadinanza, e quindi l’appartenenza a una comunità nazionale, dipendano da una reale integrazione nella tradizione e nella cultura di un popolo.” Maurizio Marrone

65 pensieri riguardo “Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

 1. Salve! al 11, o8,2019.mi scade il mio passaporto.voglio sapere quando tempo prima poso applicare per il nuovo passaporto.mi serve per il mese di agosto devo viaggiare.cordiali saluti.grazie.

  1. buongiorno Ina, si consiglia di richiederla il prima possibile. forse sara meglio di fare il lascia passare e rinnovare il passaporto in albania 🙂 a presto

   1. Pershendete kam bere aplikimine per pashaportate e dy femijve nen moshe ne daten 11 7 2019 dhe kur daline ju lutem se me duhene urgjente ju lutem. Falimnderite.

     1. Jeni te lutur te na telefononi nga e hena ne te premte…nga ora 9 deri ne oren 18. Ju mirepresim

 2. Buongiorno ho rinnovato il passaporto mia e anche della mia famiglia il 11 aprile 2019 e volevo sapere se sono pronto ? Grazie mille

 3. Salve ..vorrei chiedervi quelli che hanno applicato il 15di maggio per il passaporto saranno già pronti.perche ancora non ho ricevuto nessuna risposta da loro hanno detto che ci fanno sapere .grazie

 4. Pershendetje.

  Karta e identitetit me ka skaduar ne gusht 2019 , pashaporta skadon ne prill 2020 .
  A mund te aplikoj per rinovim per te dyja se bashku tani.

 5. Pershendetje Jam ber rinovimin e pashaportes 21 tetor doja te dija nese esht gati sepse me kan skaduar dhe dokumentat. Faleminderit!

 6. Pershendetje kam aplikuar per pashaporte ne date 4 /10/2019.dhe tek siti juaj shikoj qe ajo date ka dale. Terheqjen e kam bere me rruge postare kur mundet te me harrije? Faleminderit

 7. Buon giorno volevo chiedervi un consiglio si come a febbraio diventerò padre volevo sapere se per fare la registrazione di mio figlio debba venire in consolato a Milano oppure si fa online grazie mille

 8. Pershendetje ,Quhem Fatbardhe Banushaj kam bere aplikimin per pashaport ne 19/12/20 nuk di ku Mendel the shoh nese eshte gatti faleminderit

 9. Buongiorno mio marito ha applicato per il passaporto e carta di identità all 15.01.2020 quando sara pronto come facciamo a sapere grazie mille buon lavoro

 10. Me scadon pashaporta si mua dhe bashkshortit ne 18 prill online nuk arrij dot te prenotoj sì mund te veproj? Faleminderit.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *