DO TË KTHEJNË NË ATDHE VETËM NJË NUMËR TË KUFIZUAR PERSONASH, të mbetur rrugëve në kuptimin më të drejtëpërdrejtë të fjalës

🔴 SQARIMI I FUNDIT për të gjithë ata që nuk e kanë dëgjuar, nuk e kanë e lexuar apo nuk duan ta kuptojnë, se NUK DO TË RIATDHESOJMË NË MASË BASHKËQYTETARË JASHTË KUFIJVE: Të dashur motra e vëllezër, kudo që ndodheni e merrni papushim në telefon ambasadat tona, ju lutem mos shpenzoni më kohë e të … Continua a leggere DO TË KTHEJNË NË ATDHE VETËM NJË NUMËR TË KUFIZUAR PERSONASH, të mbetur rrugëve në kuptimin më të drejtëpërdrejtë të fjalës

Ja numrat/WhatsApp në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët janë bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, edhe në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga … Continua a leggere Ja numrat/WhatsApp në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ

Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

‼️ Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në bashkëpunim me … Continua a leggere Ja numrat për riatdhesimin e atyre që janë bllokuar prej kohësh në Itali

NJOFTIM PËR SHTYRJEN E AFATIT TË VLEFSHMËRISË SË LEJEVE TË QËNDRIMIT DHE LEJEVE TË DREJTIMIT NË TERRITORIN ITALIAN

Informojmë qytetarët se në bazë të artikullit 103, të dekretit ligjor italian nr. 18/2020, në fuqi nga data 17 Mars 2020 (DL ‘Cura Italia’), parashikohet shtyrja e vlefshmërisë deri më datë 15 Qershor 2020 e lejeve, çertifikatave, konçesioneve, autorizimeve dhe akteve abilitues, skadenca e të cilave përfshihet në periudhën 31 Janar – 15 Prill 2020. … Continua a leggere NJOFTIM PËR SHTYRJEN E AFATIT TË VLEFSHMËRISË SË LEJEVE TË QËNDRIMIT DHE LEJEVE TË DREJTIMIT NË TERRITORIN ITALIAN

Permessi di soggiorno in scadenza, prorogata la validità al 15 giugno \ decreto anti-coronavirus

Slitta anche la scadenza delle pratiche in attesa di risposta Il decreto anti contagio del 17 marzo, oltre a prolungare la validità delle carte d’identità, ha effetto anche sui procedimenti legati ai permessi di soggiorno.“ Permessi in fase di richiesta Tutte quelle domande che il 23 febbraio erano ancora in attesa di risposta da parte … Continua a leggere Permessi di soggiorno in scadenza, prorogata la validità al 15 giugno \ decreto anti-coronavirus

Ministria për Punët e Jashtme na siguron mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian

‼️ Mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian Për të gjitha pyetjet e drejtuara drejt Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme po ashtu dhe Përfaqësive të Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 në botë, ju informojmë: 📌 Ministria për Punët e Jashtme dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar e Republikës së Italisë ka njoftuar mbi … Continua a leggere Ministria për Punët e Jashtme na siguron mbi afatin e qëndrimit të shtetasve të huaj në territorin italian

Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Adresa e Konsullatës së Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari Via Pasquale Villari, 50, 70122 Bari BA FB - Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari 📩 consulate.bari@mfa.gov.al 📲 +39 3477824384 | +39 3456827499 – nr. i emergjencave ☎️ + 39 +39 080 5289728 Nuk ekzistojnë gjëra të mëdha. Ekzistojnë vetëm gjëra … Continua a leggere Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare në Bari

Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Me këto dy rrjeshta dëshirojmë të japim një ndihmë të vogël për ata që sapo u regjistruan në portalin qeveritar dhe do hynë për të kërkuar/aplikuar për një takim ose dokument etj.. etj. Pasi jeni linkuar në portalin qeveritare e-Albania për të hyrë në llogari klikoni "Hyr", zgjidhni opsionin " Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim … Continua a leggere Si mund të hy në llogarinë e-Albania?

Masat e reja në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri

Masat e reja të Aktit Normativ që janë futur në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit1. Kush eksporton barna e pajisje mjekësore pa autorizim, gjobë 5 mln lekë dhe sekuestro2. Kush organizon protesta, ndeshje apo konferenca 5 mln lekë gjobë3. Familjarët që futen pa leje në spitale gjobë 500 mijë lekë4. Kush fsheh ardhjen nga zona të prekura … Continua a leggere Masat e reja në fuqi për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri

Ja kontaktet Air Albania

PËR TË GJITHA UDHËTIMET E ANULUARA PREJ COVID-19: CDO NDRYSHIM BËHET SHPEJT DHE FALAS! NA KONTAKTONI NË: +355 4 2246000 ben te ditur shoqeria ajrore ne rrjetet sociale. Air Albania jep mundesine pasagjereve te nderrojne destinacioni, daten dhe emrin. Leket mbrapsht nuk i permend. Numri i telefonit: +355 4 2246000 sales@airalbania.com.al customer.care@airalbania.com.al call.center@airalbania.com.al Njeriu që … Continua a leggere Ja kontaktet Air Albania