Ja kontaktet e Ambasades Shqiptare në Romë

Mund të duket shkrim i kotë por në momentin që nevojitet diçka nuk e gjenë 🙂 …prandaj dedikojmë këtë hapsirë se në rast nevoje ti gjeni këtu kontaktet e Ambasades e Shqipërisë në Itali.

Na kontaktoni në:

Adresa: Via Asmara, 5 – 00199 Romë – Itali

📩 konsullore.rome@mfa.gov.al

☎️ 0686224115 nga ora 9:00-17:00

📲 telefoni i emergjencës 3420498192

faqja zyrtare ne facebook e ambasades quhet:

Ambasciata d’Albania in Italia / Ambasada e Shqipërisë në Itali

Nuk ka tingull më irritues se një telefon që nuk tringëllon.

Rupert Holmes

4 pensieri riguardo “Ja kontaktet e Ambasades Shqiptare në Romë

  1. Pershendetje me ka skaduar pashaporta Shqiptare ne Janare 2020 Si duhet te veproje per ta rinovuar per nje Pasaporte te Re . Faliminderit ambashata Shqiptare ne Rome .

  2. Prsh.kam tre jav qe kam ardhur ne Vittorio Veneto Treviso te vizitoj vajzen time dhe kam mbetur ketu.Ju lutem me ndihmoni si mund te kthehem, ne shqiperi.Pres nje prgj.faleminderit.

    1. duhet te kontaktoni autoritetet shqiptare ne itali nese keni urgjenca perndryshe keshillohet te udhetoni pasi te kthehet normaliteti \ faleminderit qe koemntuat

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *