Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare ne Milano

Per arsye te kerkesave dhe per t’jua ardh ne ndihme qytetareve Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano ka nenvizuar dhe kujtuar kontaktet telefonike dhe posten elektronik.

*****************************

Te nderuar qytetare,
per çdo pyetje dhe çdo problem, duke qene se linja telefonike eshte shume e ngarkuar, ju lutem na dergoni nje email ne adresen:

📩 consulate.milan@mfa.gov.al

ku pergjigjemi per 24-48 ore. Mund te lini edhe nje nr. telefoni ku mund t’ju kontaktojme.
Ju rikujtojme edhe nr. e telefonave:

📲 +39 349 7834666 – nr. i emergjencave aktiv 24 ore.

☎️ + 39 02 8051265 (aktiv ne orarin zyrtar te konsullates 9.00-14.00)

📲 +39 391 7373551 (aktiv ne orarin 9.00-18.00)

Faleminderit

*******************************

Është gjithnjë një sekondë para se të përgjigjesh që telefoni resht së tringëlluari.

Raphaël Mezrahi

6 pensieri riguardo “Ja kontaktet e Konsullates Shqiptare ne Milano

  1. Pershendetje, dua te dij se kur mund te paraqitem per leje kalimi per djalin tim qe eshte 3 muajsh e gjysme. Kam bere aplikinin online edhe me la ardhur e-mail qe mund te vini pa date te percaktuar. Tani me date 5 prille un do shkoj ne shqiperi si mund ta marr lejen e kalimit, a mund te me sherbeni me poste. FALEMINDERIT

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *