Mund të bëj denoncimin e patentes shqiptare në konsullate?

Tashmë gati-gati jetojnë më shumë shqiptare jashtë atdheut se në Shqipëri.


Kjo gjë bën që shërbimet për të cilat kanë nevojë janë të shumta. 
Shpesh herë na kanë pyetur nëse mund të rinovohet patenta shqiptare në Itali….por kjo gjë nuk është akoma e mundshme (po të dojë shteti e bën të mundur si ka mundësuar pajisjen me pasaportë që në vitin 2010).


Për llogari të qytetarëve që na drejtohen dhe që shërbejmë çdo ditë pyetëm zyrat konsullore shqiptare në Itali:

 ▪︎Mund të bëj denoncimin e patentes shqiptare në Itali?  

• Përgjigjia: Jo, aktualisht nuk mund të bëhet denoncim i lejes së drejtimit pranë autoriteteve shqiptare jashtë vendit. 


Ndërkohë që ju lusim të udhton me kujdes ju sigurojmë su kur  të kemi lajme të reja do i bëjmë publike .

A e ke vënë re se kushdo që e nget makinën më ngadalë se ti është budalla, por kushdo që e nget më shpejt është i çmendur?

George Carlin

5 pensieri riguardo “Mund të bëj denoncimin e patentes shqiptare në konsullate?

      1. Jam klodi jonka jetoj në Itali zona como ma kanë marrë patenten italiane se me kapen të pirë po unë i pagova gjobat dhe makinën ma sekuestruan dhe dënimin për patenten po dua ta di e do ma japin prapë apo të marrë një patentë shqiptare po këta nuk e njohin

        1. Nese ne resident në Itali me shume se 1 vit nuk mund ti japësh makinës me patentë shqiptare. Sapo te kemi lajme te reja i bëjmë publike

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *