Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte?

Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë.

Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…

Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë.

Për të anulluar datën e takimit mjafton një e-mail konsullit që na caktuar datën 🙂


********
I nderuar Konsull,

Kam takim me datën 32 🙂 dhe nuk do prezantohem për arsyje se …..

Me respekt
Emer Mbiemer
***********

Arti më fisnik është të bësh të tjerët të lumtur.

P. T. Barnum

3 pensieri riguardo “Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte?

  1. un kam nje pytje burrit tim i kan terhequr patenten se nuk kishte ba konvertim ne italisht preftura e vendit ku jetojm e ka quar ne konsollat ne milano,prej ne milano e kan nis ne shiperi po nuk dim se ku,kush ka munsi te na nimoj???

    1. Faleminderit qe komentuat. Interesohu ne Shqiperi. Nese ka kaluar shume kohe qe nuk keni lajme ku ndodhet mund te beni denoncimin dhe ta ribeni.

  2. I nderuar konsull kisha takim per regjistrim pașapoarte por sic dihet nuk mundem te prezantoem. Problemi qendron se Mua me ka skaduar pashaport. si mund te veproj. faleminderit. Gazment kulla.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *