Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

In evidenza

#SHQIP *** Njoftim për pasaportat! ***🇦🇱Ju njoftojmë se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë deri më 06/12/2019 mund të tërheqin dokumentet e tyre në Zyrën Konsullore të Ambasadës. Tërheqja mund të bëhet gjatë ditëve të punës (në orarin 10:00-14:00), pa qenë e nevojshme të kërkohet takim. Ci sono delle differenze di servizio tra gli uffici … Continua a leggere Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

Sa kohë nevojitet për tu pajisur me pasaportë shqiptare në itali?

Shpesh herë na drejtojnë këtë pyetje prandaj po përgjigjemi sipas aftësive tona dhe vëmendjes që i kemi kushtuar për të dhënë një pergjigje objektive. Dëshirojmë të nënvizojmë se afati kohorë varion sipas fluksit/kërkesave dhe viti 2019 është viti ku pasaporta biometrike ka mbushur 10 vjetorin 🥳 Afërsisht në këtë periudhë për tu pajisur me pasaporte … Continua a leggere Sa kohë nevojitet për tu pajisur me pasaportë shqiptare në itali?

Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana

È passato un po' di tempo in cui la comunità degli albanesi di Parma e provincia continuava a chiedersi: quando rimetteranno il volo Parma/ Tirana? Rinas, durante lo sbarco del volo VRN-TIA Oggi ci ha raggiunto questa bellissima notizia che condividiamo con voi. Si volerà con Ernest Airlines dalla capitale della cultura per il 2020 … Continua a leggere Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana

Ecco gli standard Europei che si vivono al consolato albanese a Milano

Tanti si lamentano giustamente e tanti altri continuano a raccontare le brutte esperienze del passato. A onor del vero al consolato albanese di Milano si respira un clima europeo. Tanti servizi per i quali il popolo albanese del nord Italia non ha niente da invidiare a nessuno. Ora, dopo un'attenta osservazione di questi anni, vi … Continua a leggere Ecco gli standard Europei che si vivono al consolato albanese a Milano