SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!

Na pëlqen gjithmonë ti fillojme shkrimet me kuriozitetete që të gjithë duhet ti dinë 🙂

APLIKIMI PËR PASAPORTË DHE KARTË IDENTITETI mundësohet vetem në këto përfaqësi Diplomatike dhe Konsullore jashtë Shqiperisë: Athinë, Selanik, Romë, Milano, Londër, Bruksel, Mynih e Nju Jork dhe është një shërbim shumë i kërkuar.

1. APLIKIM PËR ASISTENCË
Asistencë e Përgjithshme
Asistencë për Shtetasit Shqiptar të Humbur
Asistencë për Shtetasit Shqiptar të Ndaluar ose të Burgosur

2. APLIKIM PËR FITIMIN, RIFITIMIN DHE LËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
Shtetësi me Dhënie
Shtetësi me Njohje
Rifitim Shtetësie
Lënie Shtetësie

3. APLIKIM PËR PASAPORTË DHE KARTË IDENTITETI
Pranë Përfaqësive Diplomatike dhe Konsullore sa vijon:

 • Athinë Selanik
 • Romë Milano
 • Londër Bruksel
 • Mynih Zyra Konsullore Nju Jork

4. APLIKIM PËR LEJE KALIMI (LAISSEZ PASSER)
Leje Kalimi
Leje Transport Trupi

5. APLIKIM PËR AKTE TË GJENDJES CIVILE
Regjistrim fëmije
Çertifikatë Lindje**
Regjistrim Martese
Çertifikatë Martese**
Regjistrim Vdekje
Çertifikatë Vdekje*
Çertifikatë Familjare*
Lidhje Martese me shqiptar
Lidhje Martese me të huaj
Leje Martese (Nulla Osta Matrimonio)*

6. APLIKIM PËR AKTE NOTERIALE
Prokurë e Posaçme
Autentifikim nënshkrimi
Ekstrakt dokumenti (Dublikatë)
Deklaratë noteriale
Procesverbal
Deklaratë (të ndryshme)

7 – VËRTETIME
Vërtetim Konsullor mbi të Dhënat e Sakta
Vërtetim Konsullor Identiteti
Vërtetim Çertifikatë Martese
Vërtetim Konsullor (të ndryshëm)
Vërtetim Konsullor mbi të dhënat personale
Vërtetim Çertifikatë Lindje
Vërtetim Çertifikatë Familjare
Njëhsim me Origjinalin
Vërtetim mbi Verifikimin e Lejes së Drejtimit (për Denoncim ose Konvertim)
Vërtetim mbi Verifikimin e Gjendjes Gjyqësore (Dëshmi Penaliteti)
Vërtetim mbi Vetë Deklarimin për Humbjen e dokumenteve
Vërtetim mbi Vetë Deklarimin për Vjedhjen e dokumenteve
Vërtetim mbi Vetë Deklarimin për Dëmtimin e dokumenteve
Vërtetim mbi Vetë Deklarimin për Bllokimin e dokumenteve

8. APLIKIM PËR PËRKTHIME
Vërtetim Përkthimi

9. APLIKIM PËR LEGALIZIME
Legalizim i dokumenteve të huaja

10. APLIKIM PËR VIZË

Në internet ka gjithçka, madje edhe të kundërtën e gjithçkaje. Piero Angela

57 pensieri riguardo “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!

   1. Pershendetje me gjykat ekam lejen me emar vajizen né Italia po’ i jati sma len Ca’ mun te bej pasi tash smundem me ik né shqiperi

 1. Pershendetje,si veprohet per te mare nulla osta per martese ketu ne Itali kur nje person per motive pune nuk mund te shkoje ne Shqiperi.Faleminderit

    1. Pershendetje kam humbur kodin e aplikimit per pashaporte ku mundem ta marr se pa kodin nuk mundem te rregjustrohem ne ambasade

 2. Pershendetje dua te rinovoj patenten por per momentin nuk mund te shkoj ne Shqiperi. Behet rinovim patente shqiptare ne konsullate Milano?

  1. Leja e kalimit është dokument urgjent dhe qytetari ka të drejte të pajiset brenda ditës. Për më shumë kontaktoni numrin që gjeni ne kete faqe. 🙏

 3. Pershendetje!
  Me duhet te bej rinovimin e pashaportes spese me mbaron ne 2020 . Doja te dija sa kohe para skadences mund te bej aplikimin per pashaport ne Milano .Dhe sa kohe zgjat procedura .

  1. miredita. ju keshillojme qe te aplikoni qe tani… duke aplikuar keto dite takimi do jete ne mars.

   nese keni nevoje per ndihme na kontaktoni

   1. Salve, dovrei rinnovare passaporto e carta d’identità ma non riesco a comunicare con voi in alcun modo ..Ne online ne a voce .Come posso prendere appuntamento?? Devo venire direttamente al consolato ?? Sono di Milano . Grazie

 4. Përshëndetje i nderuar, kam nevoje për një çertifikate martese te perkthyer italisht dhe të legalizuar per questure
  A mund të behet ky shërbim në Konsullate pa shkuar ne Shqipri? Faleminderit.

 5. Pershendetje me eshte aprovuar citadinanca italiane por figuroj me dy mbiemra Budaj pa martua e Troka e martuar me kerkojne nje deklarat qe jam i njejti person qysh mund te me ndihmoni?? Grazie

 6. Pershendetje
  Ne dt 13-Mars kam pasur takim ne ambasaden greke per bashkim familjare, per marrje vize.
  Per shkak te epidemise takimi u anullua . Mund te veprojm onlie per marrjen e vizes?

 7. Pershendetje. Si te aplikoj per pashaport per djalin dhe per vete skadojn ne 1 ne gusht dhe 1 ne shtator. A mund te aplikohet tani?konsullata milanos punon?

 8. Pershendetje ,un kam dy pytje,e para eshte qe mua dhe burrit na skadon passaporta ne gusht,qa mund te bej ne ket kohe.dhe e dyta kam djalin ne Edimburgo student esht Edhe me pashaporte italjane,aj don te dorzoje pashaporten shqiptare. Flm shum

  1. Duhet aplikuar on-line per te marr takimin. Nëse keni vështirësi kontaktoni numrin që gjendet në këtë faqe 🇦🇱👍

 9. Pershendetje..dua te aplikoj per pashaporten biometrike sepse me ka skaduar…un jam ne rome…doja nje numer kontakti

 10. Mirmbrema cfar duhet te Boi per te regjistruar vajzen qe ka lindur ne itali , esht e regjistruar ne comun ktu .por nuk di se cfar dokumentash duhen per ne shqipri

 11. Pershendetje kam aplikuar on line per Prokur tè posacme nr o aplikimit me erdhi me e-mail tani si funksionon kur do ma japin appuntament.faleminderit

 12. Pershendetje! Doja nje informacion per prokuren per terheqjen e bonus bebi ne Shqiperi! Duhet bere prokura nga te dy prinderit dhe sa vonon ju lutem?

 13. Pershendetje kam babain invalid, nuk leviz fare, esht 75 vjec. Aktualisht ndodhet ne itali, dhe me 10 tetor i skadon pashaporta. Si mund te veproj per rinovimin????

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *