Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

In evidenza

La domanda che ci fanno 'un giorno si e un giorno si ' è: quali passaporti sono pronti per essere ritirati al consolato albanese di Milano?! Cercheremo di essere molto tempestivi e di aggiornare questo dato in tempo reale ma dovete sapere che i tempi d'attesa potranno variare molto. Tendenzialmente per arrivare nelle nostre case … Continua a leggere Quali passaporti albanesi sono pronti al consolato di Milano?

Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

In evidenza

#SHQIP *** Njoftim për pasaportat! ***🇦🇱Ju njoftojmë se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë deri më 25 tetor 2019 mund të tërheqin dokumentet e tyre në Zyrën Konsullore të Ambasadës. Tërheqja mund të bëhet gjatë ditëve të punës (në orarin 10:00-14:00), pa qenë e nevojshme të kërkohet takim. Ci sono delle differenze di servizio tra … Continua a leggere Quali passaporti albanesi sono pronti all’ambasciata di Roma?

Quando sono chiusi gli uffici consolari albanesi in Italia?

Una domanda che si fanno in tanti prima di mettersi in viaggio è : in quali festività restano chiusi gli uffici consolari albanesi in Italia? Ci capita spesso di conoscere persone che si sono recate al consolato trovandolo chiuso o altre che si sono presentate all'ambasciata in possesso di appuntamento con il console anche in … Continua a leggere Quando sono chiusi gli uffici consolari albanesi in Italia?

Sa kohë nevojitet për tu pajisur me pasaportë shqiptare në itali?

Shpesh herë na drejtojnë këtë pyetje prandaj po përgjigjemi sipas aftësive tona dhe vëmendjes që i kemi kushtuar për të dhënë një pergjigje objektive. Dëshirojmë të nënvizojmë se afati kohorë varion sipas fluksit/kërkesave dhe viti 2019 është viti ku pasaporta biometrike ka mbushur 10 vjetorin 🥳 Afërsisht në këtë periudhë për tu pajisur me pasaporte … Continua a leggere Sa kohë nevojitet për tu pajisur me pasaportë shqiptare në itali?

Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana

È passato un po' di tempo in cui la comunità degli albanesi di Parma e provincia continuava a chiedersi: quando rimetteranno il volo Parma/ Tirana? Rinas, durante lo sbarco del volo VRN-TIA Oggi ci ha raggiunto questa bellissima notizia che condividiamo con voi. Si volerà con Ernest Airlines dalla capitale della cultura per il 2020 … Continua a leggere Bella notizia. Volo aereo Parma Tirana

Ecco gli standard Europei che si vivono al consolato albanese a Milano

Tanti si lamentano giustamente e tanti altri continuano a raccontare le brutte esperienze del passato. A onor del vero al consolato albanese di Milano si respira un clima europeo. Tanti servizi per i quali il popolo albanese del nord Italia non ha niente da invidiare a nessuno. Ora, dopo un'attenta osservazione di questi anni, vi … Continua a leggere Ecco gli standard Europei che si vivono al consolato albanese a Milano

Çfarë nevojitet për të aplikuar për pasaportë shqiptare në Itali?

Ky shkrim permbane udhezimet kryesore te rasteve kur nje shtetas shqiptare mbi 16vjeç do pajiset me pasaporte shqiptare ne Rome ose ne Milano. KUR APLIKANTIT I KA SKADUAR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA E IDENTITETIT. Dokumentat per aplikim 1. Pasaporta biometrike e skaduar 2. Karta e identitetit e skaduar. 3. Fotokopje të dokumentave të mësipërm. KUR … Continua a leggere Çfarë nevojitet për të aplikuar për pasaportë shqiptare në Itali?

SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!

Na pëlqen gjithmonë ti fillojme shkrimet me kuriozitetete që të gjithë duhet ti dinë 🙂 APLIKIMI PËR PASAPORTË DHE KARTË IDENTITETI mundësohet vetem në këto përfaqësi Diplomatike dhe Konsullore jashtë Shqiperisë: Athinë, Selanik, Romë, Milano, Londër, Bruksel, Mynih e Nju Jork dhe është një shërbim shumë i kërkuar. 1. APLIKIM PËR ASISTENCËAsistencë e PërgjithshmeAsistencë për … Continua a leggere SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE. Ja lista e shërbimeve!

Cosa serve per la conversione della patente albanese in Italia?

Partiamo subito con due cose importanti:la prima è ricordare che l'attuale accordo è valido fino al 25/12/2019,la seconda è avvisarvi che il nuovo modello della patente di guida albanese, rilasciato dal 24.01.2017 in poi, sarà riconosciuto anche in Italia a partire dall'8 settembre 2019 E' fondamentale sapere che può convertire la patente albanese solamente chi … Continua a leggere Cosa serve per la conversione della patente albanese in Italia?

Gent Cakaj jep lajmin për konvertimin e patentave shqiptare

Ja çfarë shkruan në rrjetet sociale ministri i jashtem në detyrë Gent Cakaj: Një lajm shumë i mirë për shqiptarët në Itali 😀! Më në fund mbaroi edhe marrëveshja ndryshuese për konvertimin e lejeve të drejtimit që do të hyjë në fuqi më datën 8 shtator 2019 Hyrja në fuqi e kësaj marrëveshjeje ndryshuese i vjen në … Continua a leggere Gent Cakaj jep lajmin për konvertimin e patentave shqiptare